Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episoade istorice în senzaționalul PPDD: Adio, dar rămân cu tine!

ppdd

Senzaționalul partid al lui Dan Diaconescu scrie istorie în Parlament. Conducerea executivă a PPDD a decis excluderea din partid a 5 parlamentari și, pe cale de consecință, au asumat pierderea grupului parlamentar. Cu toate acestea, parlamentarii s-au întors împotriva partidului și au preluat conducerea grupului din Parlament.

Surpriză însă, în senzaționalul PPDD. Parlamentarii se folosesc de o chichiță din Regulamentul Parlamentului și îi dau șah mat lui Dan Diaconescu.

Parlamentarii PPDD vor folosi oportunitatea regulamentară de a rămâne afiliați grupului, fără apartenență la un partid. Astfel, grupul PPDD din Camera Deputaților va rămâne în picioare, ba mai mult, acesta va fi condus de parlamentari.

În acest fel, Daniel Fenechiu și parlamentarii care îi sunt alături au preluat falanga cea mai importantă a PPDD și joacă împotriva conducerii executive și mai ales joacă împotriva lui Dan Diaconescu.

Într-o ședință a grupului parlamentar al PPDD s-a decis înlocuirea lui Daniel Fenechiu din funcția de lider de grup, pentru că acesta nu a fost recunoscut de conducerea Parlamentului. În locul acestuia a fost numit Ștefan Burlacu. De asemenea, toți cei 12 parlamentari care au participat la ședință au semnat o hârtie prin care își recunosc apartenența al grupul PPDD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.