Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod INCENDIAR povestit de Cozmin Gușă: Codrin Ștefănescu și Darius Vâlcov, UMILIȚI de Liviu Dragnea, în public

libertatea.ro
dragnea

Episod incendiar povestit de consultantul politic Cozmin Gușă. Acesta a dezvăluit un episod din culisele întâlnirilor PSD, din a doua jumătate a lunii decembrie, în care Dragnea i-a luat peste picior pe Darius Vâlcov și pe Codrin Ștefănescu în fața baronilor, arătându-le care le este locul:

"Am aflat de la unii dintre participanții la o agapă din decembrie, erau mai mulți baroni acolo la masă, 15-20 câți erau și Dragnea n-a avut altă preocupare decât să-i umilească pe cei doi așa-ziși "copii teribili", locotenenți ai săi, Codrin Ștefănescu și Darius Vâlcov. Luându-i cu apelativul de "băiețică" și arătându-le cu degetul că dacă nu se comportă bine s-ar putea să-și piardă locul. Asta ne arată că Daddy, în fața baronilor, le arată care le e locul și că ar putea să se dispenseze în orice moment de ei. Să nu le acordăm un rol mai mare decât cel pe care îl au pentru că așa este", a povestit Gușă, la Realitatea.

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.