Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Era mai important pentru Dinamo să se salveze de la retrogradare decât să câştige cupa, spune Dănuţ Lupu

www.prosport.ro
danut lupu

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a declarat, miercuri, că pentru Dinamo a fost mult mai important în acest sezon să evite retrogradarea în eşalonul secund decât să câştige Cupa României, potrivit Agerpres.

"Au reuşit să se salveze de la retrogradare, asta era important. Cupa României în general este loterie, nu s-a dat foarte mare importanţă în ultima perioadă Cupei României.

Eu cred că mai important pentru Dinamo era liniştea lor la echipa şi să se salveze de la retrogradare, era mult mai important decât dacă ar fi câştigat Cupa României şi retrogradau.

Eu am spus de mult că Dinamo nu va retrograda, au un lot mult mai bun decât celelalte, şi, hai să fim serioşi, e Dinamo.

Citește și: DOSAR `Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ`...

Eu cred că jucătorii s-au trezit un pic mai târziu, dar s-au trezit şi au demonstrat în acele trei meciuri că au puterea şi că pot să joace un fotbal prin care să reziste în Liga I", a declarat Lupu la stadionul Dinamo cu ocazia aniversării a 73 de ani de existenţă a grupării bucureştene.

El a afirmat că sunt mai mulţi oameni de afaceri care ar fi interesaţi să investească la Dinamo dacă actualii acţionari ar dori să vândă clubul.

"Sunt foarte multe persoane care ar dori să investească la Dinamo, dar problema este că spaniolii nu vor să vândă acţiunile şi în condiţiile astea mai greu de crezut că va veni cineva", a mai spus Dănuţ Lupu.

Echipa de fotbal Dinamo a ratat marţi seara calificarea în finala Cupei României, după ce a pierdut manşa secundă a semifinalelor competiţiei în faţa formaţiei Astra Giurgiu cu 4-5, la loviturile de departajare.

În play-out-ul Ligii I, Dinamo ocupă poziţia a 5-a în clasament, cu 27 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.