Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Huidu: Pentru Victor Ponta, DNA va elibera două etaje la Beciul Domnesc

Șerban Huidu nu ratează ocazia de a-l ataca pe Victor Ponta. Căsătorit cu fiica unui fost parlamentar PSD, Huidu spune că Ponta a mințit când a spus că pentru soția ambasadorului Olandei a fost blocat un etaj întreg al spitalui. Fostul ”cârcotaș” îl ironizează pe premierul căruia îi transmite că DNA e gata să-i elibereze două etaje le Beciul Domnesc.

”Tin sa il contrazic pe premier care si cand respira minte! Sotia ambasadorului a fost operata in aceeasi zi un inca 15 persoane! A stat intr-un salon cu 8 (opt) paturi se numeste salonul 14. De unde se vede ca sistemul medical romanesc, ala care exporta medici pentru strainatate sa faca ex-ministrul Rus misto de ei, prezinta incredere pentru demnitarii olandezi!

De fapt stiu ce s-a intamplat! Acum 14 ani cand faceam Carcotasii in Europa am filmat in Instanbul. Acolo toti turcii inclusiv cei din cartierul Fener, care are o echipe concurenta cu Galatasaray, spuneau cand aflau ca suntem romani: Hagi King! Toti!

Asa ca am rezolvat misterul: de fapt premierul asa s-a recomandat: Victor Ponta-primul ministru al Romaniei. La care medicii turci: ” nu ne pacalesti, esti Hagi si faci pe modestul hai sa-ti reparam piciorul ca cine a mai vazut un rege schiop!”

Si uite asa a decurs operatia ….acum turcii asteapta sa vada daca a fost un succes. Din pacate premierul si-a rupt piciorul la baschet nicidecum la fotbal si in privinta sechelelor Dna-ul spune sa nu isi faca griji: pentru recuperare, daca e nevoie, se vor elibera doua etaje din Beciul Domnesc! Doar spun nu dau cu parul…”, scrie Huidu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.