Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, atac EXPLOZIV la adresa Comisiei Europene: România va face același lucru ca Ungaria

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, susține că rezoluția PE și raportul MCV nu fac decât să umilească România și anunță că este posibil să adoptăm o poziție similară cu cea a Ungariei, adică să nu recunoaștem criticile aduse. Pentru Ungaria, în final, această atitudine a dus la activarea articolului 7.

”Vom face cam ceea ce a făcut și Ungaria cu această Rezoluție. Cea mai rușinoasă Comisie Europeană vine cu o astfel de rezoluție, este o Comisie marcată de ”sciatică” politică și tratează România într-o cheie pur politicianistă. Din păcate, România este în situația de a fi umilită, asta în condițiile în care Marea Britanie iese din UE, iar în tot mai multe state euroscepticismul este în creștere.

Gândirea unor procurori ceaușiști din ultimii ani nu este compatibilă cu valorile europene, dar totuși uite că în această situație am ajuns.

Dacă ar fi ajutat cu ceva rapoartele MCV, ar fi făcut-o până acum. Noi avem de 11 ani raportul MCV și totuși ne găsim în situația de a avea protocoale secrete, de a avea abuzuri în justiție”, a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.