Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, atac la președintele Comisiei Europene: amenințarea este ridicolă și ușor etilică/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, lansează un atac extrem de dur la adresa președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, după ce acesta a avertizat România pe tema legilor justiției. Șerban Nicolae consideră că amenințarea lui Juncker este ”ridicolă și ușor etilică”.

Citește și: ALERTĂ - Președintele Comisiei Europene, AVERTISMENT FĂRĂ PRECEDENT pentru România, din cauza legilor justiției

”Am văzut niște păreri personale, am văzut un domn care este președinte al Comisiei Europene, care a exprimat niște temeri personale, în care ne dădea un fel de amenințări să modificăm legile justiției în acord deciziile Curții Constituționale. Probabil că nimeni nu i-a spus că amenințarea este ridicolă și ușor etilică, în condițiile în care toate deciziile CCR sunt luate în considerare de către Parlament și puse în acord cu deciziile CCR, nu de grija MCV, nu de grija aderării la Schengen, ci pentru că așa scrie în Constituția României încă din anul 1991.

Este o părere ridicolă! Din punctul meu de vedere, să spui că Parlamentul României trebuie să respecte Constituția este și redundant și jenant (...) Unei asemenea afirmații nu-i putem face nimic, dar putem constata că un funcționar de rang înalt al Uniunii Europene își permite să amenințe Parlamentul României, pentru că nimeni, nici măcar cei din apropierea sa nu-i atrag atenția”, a declarat Șerban Nicolae.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.