Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae îl contrazice DIRECT pe Marcel Ciolacu și generează un nou curent de gândire la nivelul PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Candidat desemnat din partea PSD pentru șefia Senatului, Șerban Nicolae, îl contrazice pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, și arată că PSD ar trebui să meargă la Cotroceni cu o propunere de premier. Mai mult, Șerban Nicolae susține că PSD și partidele aliate ar trebui să-și asume guvernarea în locul PNL.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 5: 'Nu ai cum să fii liberal sau progresist într-o naţie care este 90% socialistă'

”PSD nu trebuie să facă ceva după decizia CCR. Noi nu avem nevoie de CCR ca să știm ce spune Constituția, ca să știm că prerogativele constituționale nu se îndeplinesc în scopul provocării de crize sau în scopuri electorale. Prerogativele constituționale se îndeplinesc cu loialitate și responsabilitate, dacă se înțelege lucrul acesta și la nivelul domnului Iohannis, atunci vom putea merge pe calea corectă, mai ales că votul de anul trecut îl obligă și îl responsabilizează să respecte Constituția.

Categoric, da! Din punctul meu de vedere, pentru că mai sunt doar câteva luni din actuala legislatură, prioritară ar trebui să fie guvernarea țării, ceea ce la momentul de față doar PSD și partidele alături de care lucrează în Parlament ar putea să asigure. Să facem propuneri doar să ne aflăm în treabă și să ajungem la criză politică, gândiți-vă că alegerile anticipate ar însemna un blocaj total și nimeni nu și-ar mai asuma răspunderea în fața cetățenilor.”, a spus Șerban Nicolae.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.