Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, reacție-fulger după victoria de la CCR: 'Domnule Iohannis, promulgați legea! Domnule Isărescu, organizați repatrierea aurului!'

Mediafax
serban nicolae

Senatorul Nicolae Șerban reacționează după ce Curtea Constituțională a respins sesizarea PNL și USR pe Legea privind repatrierea aurului în România. Legea e constituțională, au decis judecătorii.

„AUR CURAT CONSTITUȚIONAL

Curtea Constituțională a României a respins, cu largă majoritate, obiecția de neconstituționalitate formulată de Klaus Werner Iohannis, PNL și USR împotriva propunerii legislative prin care aurul constituit ca rezervă de Banca Națională a României să fie deținut integral în țară!
Proiectul meu, la care l-am asociat, din proprie inițiativă pe Liviu Dragnea, a avut susținerea parlamentarilor Partidului Social Democrat și a Alianței Liberalilor și Democraților, PNL, USR și UDMR votând împotrivă. Mugur Isărescu, guvernatorul BNR (propus și votat de parlamentarii PSD!) s-a opus din răsputeri acestei propuneri, susținând chiar teze pentru care un student la ASE ar pica examenul de specialitate fără drept de apel.
Domnule Iohannis, promulgați Legea!
Domnule Isărescu, organizați repatrierea aurului!
Măcar atât să faceți pentru România ca demnitari ai statului român.

Poate nu întâmplător, decizia Curții Constituționale a României în această speță s-a dat de Ziua Drapelului Național, 26 iunie.”, scrie Șerban Nicolae pe Facebook.

Pe 24 aprilie, Camera Deputaților a adoptat în calitate de for decizional, proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care prevede ca Banca Naţională a României (BNR) să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.