Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae SPULBERĂ visul lui Tăriceanu: 'Sunt de acord să avem un candidat comun cu ALDE la prezidențiale, dar să fie din PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Șerban Nicolae a declarat că e de acord ca PSD să aibă un candidat comun cu ALDE și Pro Românie pentru alegerile prezidențiale, însă candidatul să fie din PSD. Acesta a precizat că s-a înscris în competiția internă pentru prezidențiabil ca să transmită un mesaj unitar din partea partidului, conform Mediafax.

Citește și: Surpriză TOTALĂ pe piața pensiilor private - Ce s-a întâmplat în luna mai cu activele fondurilor

„Sunt de acord să avem un candidat comun susţinut de Pro România şi ALDE, dar să fie un candidat PSD. Mi se pare absolut firesc ca un partid de talia PSD şi cu o rezervă atât de mare de oameni de valoare să vină cu propunerea de candidat, iar ALDE și Pro România să îl susțină. Cu atât mai bine și cu alte partide. Eu cred că de data asta poate avem o șansă să avem un candidat de stânga autentic, ci nu mai mulți candidați de Sper ca de data asta să avem un candidat adevărat de stânga, nu mai mulţi candidaţi de stânga, dintre care unii se pretind de dreapta, care în general în viața privată nu fac doi lei”, a declarat Șerban Nicolae.

El și-a argumentat decizia de a candida la prezidențiale.

„Tot ceea ce întâmplă în ultima perioadă m-a fcut să cred că este nevoie să intru și în această competiție. Într-o primă judecată nu am vrut să candidez și la funcția de președinte al PSD și la nominalizarea din patrtea partidului pentru alegerile prezidențiale, considerând că în mod firesc dacă partidul decide să fiu candidatul pentru prezidențiale, întregul partidul mă susține. De altfel pe cei trei predecesori ai mei nu i-a ajutat. Nici Adrian Năstase, nici Mircea Geoană, nici Victor Ponta nu au avut niciun beneficiu din postura de candidați. În mod evident trebuie să transmitem un mesaj unitar dat de PSD”, a afirmat Șerban Nicolae.

Senatorul PSD Şerban Nicolae şi-a anunţat, în şedinţa Comitetului Executiv de pe 13 iunie, dorinţa de a candida la alegerile prezidenţiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.