Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdogan anunță că Turcia va intensifica operațiunile sale în Siria și Irak

infofinanciar.ro
Recep-Tayyip-Erdogan

Turcia va continua să-şi intensifice operaţiunile împotriva combatanţilor kurzi PKK în Siria şi Irak, a declarat miercuri preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP.

''Deja ne-am intensificat operaţiunile aeriene şi vom continua, le vom arăta teroriştilor că îi putem distruge oriunde şi oricând'', a insistat şeful statului turc, care a lansat o campanie de bombardamente de la 1 octombrie, ca represalii pentru un atac comis la Ankara în care doi poliţişti au fost răniţi şi care a fost revendicat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), potrivit Agerpres.

Erdogan a afirmat luni seara că Turcia a încheiat ''cu succes'' ''prima fază'' a campaniei sale de bombardamente şi a lăsat să se înţeleagă că Ankara va continua să ''desfăşoare operaţiuni'' în nordul Siriei şi în Irak.

Şeful statului turc a anunţat luni - şi a repetat marţi seara - că ''192 de ţinte'' au fost distruse şi ''162 de terorişti' au fost ucişi - membri ai PKK şi ai aliaţilor săi, Unităţile de Protecţie a Poporului (YPG), care luptă alături de americani împotriva jihadiştilor grupării Stat Islamic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.