Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdogan e cel mai tare lider politic - În timp ce face afaceri cu rușii și îi scutește de sancțiuni, primește și mulțumiri de la Zelenski

recep tayyp erdogan volodimir zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a mulţumit miercuri seară omologului său turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru eforturile care au condus la decizia Rusiei de reactivare a Acordului privind exporturile de cereale pe Marea Neagră.

"I-am mulţumit preşedintelui Erdogan pentru participarea activă în menţinerea Acordului privind cerealele, pentru susţinerea constantă a suveranităţii Ucrainei şi a integrităţii teritoriale", a declarat Volodimir Zelenski, prin Twitter, potrivit postului de televiziune Sky News și Mediafax.

Preşedintele Ucrainei a precizat că a discutat cu Recep Erdogan şi despre acţiuni diplomatice pentru noi schimburi de prizonieri între Ucraina şi Rusia.

Rusia a anunţat, miercuri, reactivarea Acordului privind exporturile de cereale pe Marea Neagră după ce a primit garanţii din partea Ucrainei privind demilitarizarea culoarelor de transport. Rusia suspendase participarea la Acordul privind exporturile de cereale ucrainene pe Marea Neagră, semnat cu Turcia, Naţiunile Unite şi Ucraina, din cauza unor atacuri asupra Portului Sevastopol, atribuite Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.