Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdogan nu se lasă în Cazul jurnalistului asasinat: Unul dintre ucigașii lui Khashoggi a spus într-o înregistrare audio `Știu cum se taie`

© Murat Cetinmuhurdar, Presidential Press Service
Erdogan

Unul dintre ucigașii jurnalistului saudit, Jamal Khashoggi, a fost auzit spunând că "știu cum se taie" pe înregistrarea audio pe care Turcia a pus-o la dispoziţia oficialilor americani și europeni, a declarat vineri președintele Recep Tayyip Erdogan, relataeză Reuters.

Citește și: Codrin Ștefănescu anunță că Liviu Dragnea e gata de o decizie FĂRĂ PRECEDENT: 'Va crea foarte multe ecouri'

Erdogan a crticat de asemenea Riyadul pentru schimbarea versiunii cu privire la modul în care Khashoggi, un colaborator al Washington Post și critic proeminent al prințului Mohammed bin Salman, a fost ucis la consulatul saudit din Istanbul pe 2 octombrie. Jurnalistul s-a deplasat acolo pentru a ridica nişte documente deoarece urma să se căsătorească.

Cazul a provocat o revoltă globală și a afectat poziția internațională a moştenitorului coroanei saudite în vârstă de 33 de ani, conducătorul de facto al regatului. Senatul american a emis, joi, o rezoluţie critică la adresa președintelui Donald Trump pentru sprijinul său față de prințul moştenitor, pe care l-a acuzat pentru crimă.

"Statele Unite, Germania, Franța, Canada, toţi au avut ocazia să aasculte înregistrarea ... Omul spune clar:" Știu cum se taie ". Acest om este un soldat. Toate acestea se pot auzi pe înregistrările audio", a declarat Erdogan într-un discurs la Istanbul. Nu a oferit însă detalii suplimentare despre înregistrare.

Procurorul-șef din Istanbul a anunţat că Jamal Khashoggi a fost sufocat de ucigașii săi în consulat, înainte ca trupul său să fie dezmembrat și eliminat. Rămășițele sale nu au fost găsite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.