Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdogan, semnal puternic pentru Putin: Turcia nu va recunoaște referendumurile privind aderarea teritoriilor ucrainene la Rusia

www.brecorder.com
erdogan putin

Turcia nu va recunoaște rezultatele referendumurilor organizate (de Rusia, n.red.) în Ucraina. Acest anunţ, potrivit Agenţiei de presă TASS, a fost făcut de purtătorul de cuvânt al președintelui turc, Ibrahim Kalin, în direct la o emisiune a postului NTV, anunță rador.ro.

''Nu recunoaștem inițiativa referendumurilor unilaterale organizate în Ucraina. Poziția noastră nu s-a modificat din 2014, atunci când nu am recunoscut rezultatele referendumului din Crimeea. Recunoaștem suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei'', a mai spus Kalin.

În opinia sa, conflictul din Ucraina, în urma mobilizării parțiale anunțate în Rusia, ar putea fi de lungă durată. Autoritățile autoproclamatelor republici populare Luhansk şi Doneţk (regiunile Luhansk şi Doneţk, din Ucraina, n.red.), precum și administrațiile regiunilor Zaporijjia și Herson au decis să organizeze referendumuri pentru aderarea lor la Rusia, ca subiecți ai Federației Ruse. Votul în toate aceste teritorii are loc în perioada 23-27 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.