Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Tayyip Erdogan anunță 'un pas important' spre încheierea războiului dintre Rusia şi Ucraina

Euractiv
Erdogan Nato

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a afirmat, joi, că schimbul de prizonieri între Rusia şi Ucraina, mediat de Ankara şi implicând 200 de combatanţi, reprezintă un pas important spre încheierea războiului, scrie Rador.

`Ca urmare a activităţii diplomatice pe care am desfăşurat-o cu domnii Vladimir Putin și Volodimir Zelenski, astăzi a avut loc un schimb de 200 de prizonieri de război între Rusia și Ucraina. Acest schimb de prizonieri, mediat de Turcia, este un pas important spre încheierea războiului. Eforturile noastre de a stabili pacea între Rusia și Ucraina vor continua. Aș dori să le mulțumesc domnului Putin și domnului Zelenski pentru posibilitatea de a face schimbul de prizonieri", a afirmat Erdogan.

`Turcia a primit rezultatul încrederii în puterea dialogului şi în diplomaţie", a adăugat liderul turc, citat de postul NTV şi de agenţia Reuters. "Vom continua eforturile pentru obţinerea păcii şi stabilităţii în viitor. Spre exemplu, vom suna din nou liderii şi vom continua diplomaţia prin telefon cu ei", a subliniat Erdogan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.