Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eric Clapton acuză 'propaganda' pro-vaccinare

allmusic.com
eric clapton

Chitaristul britanic în vârstă de 76 de ani a vorbit în termeni duri despre vaccinul anti-Covid într-o scrisoare către arhitectul și activistul anti-izolare Robin Monotti Graziadei, după ce a primit produsul dezvoltat de AstraZeneca în februarie, scrie . Corespondența a fost publicată de Graziadei cu permisiunea lui Clapton.

„Am primit prima doză a vaccinului AstraZeneca și am dezvoltat imediat reacții severe, care au durat zece zile. În cele din urmă mi-am revenit și mi s-a spus că peste 12 săptămâni voi primi a doua doză”, a scris Eric Clapton în scrisoare. Dar a doua doză i s-a oferit, de fapt, șase săptămâni mai târziu. Și a acceptat-o, ​​în ciuda reacției inițiale, deoarece era „slab informat împotriva pericolelor”, arata Rolling Stones.

„Nu mai are sens să spun că reacțiile au fost dezastruoase, mâinile și picioarele mele erau fie înghețate, fie amorțite sau fierbinți și cam inutile timp de două săptămâni, mă temeam că nu voi mai putea cânta vreodată”.

Clapton a adăugat că „nu ar fi trebuit să intre în contact cu vaccinul” din cauza „neuropatiei periferice” de care suferă, dar „propaganda a spus că vaccinul este sigur pentru toată lumea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.