Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eric Dier a fost suspendat patru meciuri pentru incidentul de la partida cu Norwich

Fotbalistul echipei Tottenham, Eric Dier, a fost suspendat patru meciuri şi amendat cu 40.000 de lire sterline pentru că a vrut să bată un fan la finalul unei partide din martie cu Norwich City, din Cupa Angliei, relatează bbc.com, potriviit news.ro.

Dier şi-a recunoscut faptele, el considerând că a avut un comnportament inadecvat, dar nu şi ameninţător. O comisie independentă a federaţiei engleze a ajuns însă la concluzia că jucătorul a avut un comportament ameninţător.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

La 4 martie, echipa Tottenham a fost învinsă, pe teren propriu, de Norwich, după executarea loviturilor de departajare, în optimile de finală ale Cupei Angliei.

După meci, mijlocaşul formaţiei gazdă Eric Dier a urcat furtunos în trbună pentru a-i cere socoteală uni fan. Incidentul a avut loc în sectorul aflat în spatele băncilor de rezerve şi motivul pentru care Dier, 40 de selecţii la echipa naţională, a vrut să-i aplice o corecţie suporterului nu a fost foarte clar.

Iniţial, s-a crezut că fanul l-a jignit pe Gedson Fernandes, care a ratat ultima lovitură de departajare, apoi că a avut un conflict cu fratele lui Dier, aflat în apropierea lui, dar antrenorul lui Tottenham, Jose Mourinho, a precizat că suporterul l-a jignit pe fotbalist în faţa familiei sale, aflată în tribună. Jucătorul a fost oprit de alţi suporteri după ce a "escaladat" aproape întreg sectorul, iar fanul a fugit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.