Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erik ten Hag, antrenorul echipei Ajax Amsterdam, după meciul cu Benfica Lisabona: 2-2 în deplasare este un rezultat bun

looksport.ro
Benfica Lisabona

Antrenorul echipei olandeze de fotbal Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate, 2-2, înregistrat pe terenul formaţiei portugheze Benfica Lisabona, miercuri seara, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, conform Agerpres.

"2-2 în deplasare este un rezultat bun. Dar având posesia, putem juca într-un mod mai calm, mai precis. Am avut ocazii bune, însă le-am oferit celor de la Benfica şanse de contraatac, aşa cum s-a întâmplat la golul al doilea. În repriza secundă am tremurat, însă puteam marca al treilea gol. Este totuşi un rezultat bun, cu perspective bune pentru retur. Ştim unde trebuie să ne îmbunătăţim jocul, ne puteam apăra mai bine pe contraatacuri. Ambele echipe sunt apropiate una de alta", a declarat antrenorul "lăncierilor".

Ajax a deschis scorul la Lisabona prin Dusan Tadic (18), dar Benfica a egalat prin autogolul lui Sebastien Haller (26). Trei minute mai târziu (29), Haller a adus din nou campioana Olandei în avantaj. Lusitanii au închis tabela în repriza secundă, prin atacantul ucrainean Roman Iaremciuk (72), la zece minute de la intrarea sa pe teren.

Meciul retur se va disputa pe 15 martie, la Amsterdam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.