Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erik ten Hag, convins că Manchester United poate aduce câţiva jucători

www.worldsoccer.com
manchester united

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, s-a arătat convins că gruparea engleză poate aduce câţiva fotbalişti de care este mare nevoie înainte de finalul perioadei de transferuri la începutul lunii viitoare, el menţionând de asemenea că nu vrea ca Marcus Rashford să plece, informează Reuters.

United a reuşit să întărească unele compartimente în acest mercato, care se închide pe 1 septembrie, dar fanii sunt frustraţi fiindcă echipa nu a reuşit să aducă un atacant şi un mijlocaş central, conform Agerpres.

Suporterii au fost furioşi în această săptămână după ce presa a anunţat că United îl doreşte pe Marko Arnautovic, atacantul de 33 de ani de la Bologna, o mişcare pe care fostul fundaş Gary Neville a etichetat-o ca "disperată". Ten Hag are însă încredere că va primi destul de curând întăriri.

"Trebuie s-o facem", a spus vineri Ten Hag într-o conferinţă de presă înaintea meciului de la Brentford, când a fost întrebat dacă este încrezător că pot fi aduşi jucătorii potriviţi.

"Sunt convins că vom avea (un lot mai bun - n. r.). Sunt mulţumit, cred că noi cooperăm foarte bine, nu vă pot spune despre cineva anume, nu pot vorbi despre jucători sub contract cu alte cluburi", a afirmat olandezul.

Presa franceză a speculat că Rashford, care nu a fost în formă în ultimele sezoane, va ajunge la PSG, însă atacantul nu va pleca, a precizat tehnicianul.

"Este un jucător foarte important. Aţi văzut din prima zi în care sunt aici, sunt foarte mulţumit de el, nu vreau să-l pierd, ne bazăm cu siguranţă pe el la Manchester United", a spus Den Hag.

Ten Hag nu a indicat dacă atacantul Cristiano Ronaldo, golgheterul echipei în sezonul trecut, va fi titular sâmbătă.

"El (Ronaldo) s-a antrenat bine în această săptămână. A avut două jumătăţi de meci, iar pentru unsprezecele de start vom vedea mâine. Decizia mea o ţin pentru mine", a spus Den Hag.

El a dezvăluit că atacantul francez Anthony Martial şi fundaşul suedez Victor Lindelof sunt indisponibili pentru jocul cu Brentford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.