Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erik Ten Hag spune că și la Manchester United va aplica metodele de la Ajax: 'Eu îi spun fiecăruia ce sarcină are. Nu fac concesii'

www.worldsoccer.com
manchester united

Antrenorul olandez Erik Ten Hag se aşteaptă ca standardele sale înalte să fie îndeplinite la Manchester United şi nu se va teme să se confrunte cu fotbalişti care au avut evoluţii sub aşteptări atunci când va prelua în vară echipa din Premier League, scrie Reuters.

Tehnicianul lui Ajax Amsterdam a semnat un contract pe trei ani, valabil până în iunie 2025, cu opţiune de prelungire pentru un sezon, urmând să-l înlocuiască pe interimarul Ralf Rangnick la finalul actualei campanii.

El a spus că trecerea de la Eredivisie la un vestiar plin cu nume faimoase nu va schimba felul în care antrenează, scrie agerpres.ro.

"Nu-mi voi schimba concepţia despre antrenorat. Materialul pe care îl ai la dispoziţie determină întotdeauna felul în care joci, dar eu stabilesc cerinţele şi standardele. Eu îi spun fiecăruia ce sarcină are, iar celor care nu o îndeplinesc, li se va spune asta, indiferent cine ar fi. Nu fac concesii în acest sens", a declarat Ten Hag pentru ziarul olandez Trouw.

Tehnicianul de 52 de ani a precizat că nu-şi va critica jucătorii în public. "Pe plan intern, poate fi diferit, dacă cineva a depăşit o linie. În definitiv, este sport de cel mai înalt nivel. Trebuie să poţi avea încredere unul în altul, altfel nu poţi obţine rezultate", a spus el.

Olandezul a declarat că este pregătit să fie în atenţia presei după venirea pe Old Trafford: "Nu trebuie să citeşti tot. Şi ştii că în profesia mea eşti criticat. Trebuie să te descurci cu asta. Uneori este corect, alteori este greşit."

Ten Hag a confirmat că va avea un cuvânt important de spus în privinţa transferurilor, ceea ce a fost o condiţie pentru ca el să vină la United.

"În cele din urmă eu sunt responsabil pentru rezultate. Nu vreau să fiu singurul conducător, sunt adeptul cooperării, dar controlul în materie de transferuri este o condiţie pentru mine", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.