Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erling Haaland a plătit o notă de plată în valoare de jumătate de milion de euro. Bacșișiul a fost și el pe măsura consumației

compote.slate.com
Erling Haaland

Jucătorul formaţiei Borussia Dortmund Erling Haaland îşi petrece vacanţa în Insula Mykonos, iar o publicaţie din Grecia a scris că atacantul norvegin a plătit 500.000 de euro pentru un prânz cu prietenii săi la un restaurant, unde a lăsat un bacşiş de 30.000 de euro, conform news.ro

"Un prânz de aproximativ 5-6 ore în Nammos (n.r. - un restaurant) pentru atacantul norvegian în vârstă de 21 de ani şi prietenii săi a costat 500.000 de euro. Haaland a avut pe notă patru sticle de şampanie Cristal Vintage plus mâncare şi a lăsat un bacşiş de 30.000 de euro”, a precizat publicaţia elenă, citată de marca.com.

Haaland a reacţionat ironic la această ştire care s-a propagat cu viteză în mediul online.

"Cred că au uitat felul principal. Fake news", a scris el, pe Twitter.

Dar publicaţia respectivă şi-a susţinut în continuare informaţiile publicate: "Îl vom ierta pe Erling Haaland pentru ultima parte a mesajului său (cea cu ştirea falsă), este complet de înţeles. Vom rămâne cu faptul că acest om, al cărui transfer va fi probabil în jur de 150-200 de milioane de euro, a vorbit despre noi. Este un lucru pe care majoritatea marilor publicaţii din lume nu l-a reuşit".

Potrivit presei internaţionale, Haaland, 20 de ani, 41 de goluri şi 12 pase decisive în 41 de jocuri disputate cu Borussia sezonul trecut, are un salariu la Dortmund de aproximativ 8,5 milioane de euro pe an şi le cere numeroaselor mari cluburi care îl doresc un salariu de 35 de milioane de euro pe an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.