Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erling Haaland, David de Gea și Kevin De Bruyne premiații sezonului în Anglia

Erling Haaland

Erling Haaland, David de Gea și Kevin De Bruyne premiații sezonului în Anglia.

A fost un sezon cu adevărat istoric în fotbalul englez și în Premier League. Erling Haaland, David de Gea și Kevin De Bruyne s-au ales cu premiile individuale ale sezonului, informează Mediafax.

S-au bătut recorduri, mai ales de către Erling Haaland, s-au marcat goluri spectaculoase, au avut loc rezultate surprinzătoare, iar cursa pentru titlu și lupta pentru retrogradare au fost palpitante.

Gheata de Aur - Erling Haaland

Se așteptau multe de la Erling Haaland atunci când a semnat pentru Manchester City în vara anului 2022 și, cumva, a reușit să depășească toate aceste așteptări.

În primul său sezon în Premier League, norvegianul a doborât recordul all-time de goluri într-un singur sezon în această divizie, marcând 36 de goluri - depășindu-i atât pe Alan Shearer, cât și pe Andy Cole - și și-a ajutat echipa să câștige titlul de campioană.

Playmaker - Kevin De Bruyne

Un jucător care a jucat un rol masiv în marcarea golurilor lui Haaland este Kevin De Bruyne. Belgianul și-a consolidat palmaresul ca unul dintre cei mai prolifici jucători din Premier League în 2022/23, oferind 16 pase de gol. De Bruyne devine astfel unul dintre cei mai buni cinci creatori de goluri din istoria campionatului.

Mănușa de aur - David de Gea

Pentru a doua oară în cariera sa, David de Gea a câștigat premiul Golden Glove. Numărul unu de la Man Utd a fost crucial pentru performanțele mult îmbunătățite ale echipei sale în 2022/23, adunând un număr impresionant de 17 meciuri fără gol primit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.