Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erling Haaland este somat de Borussia Dortmund, pentru ca acesta să ia o decizie în privinţa viitorului său

compote.slate.com
Erling Haaland

Clubul german de fotbal Borussia Dortmund i-a fixat un termen limită norvegianului Erling Haaland, atacantul său vedetă, pentru ca acesta să ia o decizie în privinţa viitorului său, informează presa germană, conform agerpres.

Conform cotidianului Bild, oficialii Borussiei l-au informat pe Haaland că trebuie să dea un răspuns final până la sfârşitul lunii februarie în legătură cu viitorul său.

În momentul sosirii sale la clubul din Dortmund, în ianuarie 2019, cele două părţi au stabilit că internaţionalul norvegian va putea pleca după doi ani, dacă vor fi îndeplinite o serie de condiţii, după cum a recunoscut directorul sportiv al grupării din Bundesliga, Michael Zorc.

Conform Bild, Haaland s-ar putea despărţi de Borussia pentru aproximativ 75 milioane euro, valoarea clauzei de reziliere din contractul său, însă oficialii clubului german vor să prevină acest lucru, propunându-i norvegianului un salariu anual de până la 16 milioane euro pe sezon.

Sunt, însă, şanse destul de mici ca Haaland să mai continue din sezonul viitor pe Westfalenstadion, în condiţiile în care golgheterul norvegian este dorit de toate marile cluburi europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.