Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'EROII' din prima linie: bolnavă de cancer, LĂSATĂ SĂ MOARĂ pentru că era infectată cu coronavirus

The Local Italy
spital coronavirus

Încă de la izbuncnirea epidemiei de coronavirus în România, medicii sunt numiți de media și o parte a societății sunt numiți eroi din prima linie. Însă, mulți din pacienții internați cu forța în spitale nu au nici măcar simptome. Iar cei care au boli grave sunt ignorați sau tratați la repezeală. Iar acestea sunt cazuri fericite, căci mulți bolnavi mor cu zile, din cauza obsesiei sistemului medical legată de coronavirus.

Este cazul unei femei din Târgu Jiu, care a fost lăsată să moară, acuză fiica ei. Aceasta a fost internată la Spitalul Fundeni, unde se trata de leucemie. Mai apoi, a ajuns la Spitalul Colentina, unde a și murit. Culmea e că femeia s-a infectat chiar din spital.

"A intrat în comă. Medicii mi-au spus că nu sunt locuri disponibile la ATI. Am întrebat dacă se poate muta la alte spitale şi mi-au spus că este riscant să o mute.

Pacienta a fost lăsată în comă, inconştientă. La insistenţele mele, a fost mutată la ATI. Doctoriţa mi-a spus că a ajuns acolo aproape moartă, în şoc septic. La două ore după ce a ajuns la ATI, mama a decedat", a povestit Roxana Ţundrea, la România TV.

Femeia susţine că sora ei este marcată de cele întâmplate pe motiv că mama lor nu a primit "ajutorul de care avea nevoie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.