Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eroii neamului au fost comemoraţi prin manifestări restrânse la Vaslui de Ziua Eroilor

captură video Emmanuel Macron
Comemorare primul război mondial

Manifestările organizate în judeţul Vaslui cu ocazia Zilei Eroilor au avut un caracter restrâns, autorităţile participând în număr mai mic la acţiunile de comemorare, potrivit Agerpres.

În municipiul Vaslui, la Monumentul Eroilor din cimitirul "Eternitatea" a avut loc o slujbă religioasă oficiată de protopopul Adrian Chirvasă, la care nu au mai participat, la fel ca în anii trecuţi, cetăţeni şi reprezentanţi ai instituţiilor publice locale, ci doar conducerea Primăriei municipiului Vaslui şi şefii Consiliului Judeţean, care au respectat măsurile de distanţare impuse de starea de alertă.

Citește și: A trecut un an de la condamnarea fostului lider PSD! Când ar putea fi eliberat Liviu Dragnea

"Nu putem să trecem ziua aceasta fără să ne rugăm pentru cei care s-au jertfit ca noi astăzi să fim aici aşa cum suntem şi să ne trăim viaţa într-un mod cât se poate de frumos.

Înălţarea Mântuitorului Hristos este ziua în care îi pomenim cu foarte multă evlavie pe eroi, deoarece vedem că pilda vieţii lor este, de fapt, urmarea îndemnului pe care Mântuitorul îl transmite oamenilor, arătând cât de mult contează dragostea şi jertfa pentru cei de lângă noi", a spus protopopul Adrian Chirvasă.

Reprezentanţii Primăriei Vaslui şi ai Consiliului Judeţean au depus coroane de flori în memoria eroilor români căzuţi pe fronturile de luptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.