Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un MORT și soția acestuia, vaccinată cu ambele doze, programați la IMUNIZARE

Inquam Photos / Octav Ganea
platforma vaccinare

O persoană decedată și una vaccinată au fost invitate la un centru de vaccinare. O gălățeancă a povestit că a primit mai multe mesaje și telefoane de la centre de vaccinare din județul Galați prin care era invitată să se vaccineze. Ea i-a întrebat pe cei care au sunat-o despre ce vaccin este vorba și le-a explicat că este vaccinată cu ambele doze încă din luna februarie, scrie Mediafax.

„Am primit trei sms-uri din partea platformei RoVaccinare: Nu uitați de programarea din data de 2 aprilie la centrul de la spitalul municipal Tecuci. Eu în realitate am fost vaccinată pe 23 ianuarie și pe 13 februarie rapel la un centru din Galați. Deci ce treabă avea în martie și aprilie să mă cheme din nou? M-au sunat să-mi spună că sunt programată la vaccin. Zic, despre ce vaccinare este vorba? Păi, împotriva Covid. Doamnă, nu vă supărați, eu am făcut vacccinul”, a povestit Dorina Necula.

Reprezentanții centrelor de vaccinare au insistat și l-au invitat la imunizare și pe soțul femeii. Ea le-a spus că bărbatul este mort de peste 20 de ani.

„Probabil, este voba despe soțul dumneavoasstră, îmi spune. Păi soțul meu e mort de 20 de ani. A doua oară m-a sunat din nou să–mi spună același lucru: să meargă soțul la vaccin. Doamnă, nu sună deloc în regulă. I-am explicat din nou că soțul a murit în1998. După care a închis”, a mai spus Dorina Necula.

Autoritățile au făcut o anchetă după ce au aflat despre problema femeii și au aflat că numărul de telefon a fost introdus din greșeală în baza de date.

„Numărul de telefon a fost folosit în mod eronat. Un angajat al unei instituţii publice, unde femeia a muncit, în momentul în care a făcut programarea pentru colegii săi la centrul de programare a folosit din greșeală numărul respectiv. În acest moment situaţia a fost rezolvată, iar doamna a primit şi explicaţii din partea autorităţilor”, au explicat reprezentanții Prefecturii Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.