Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eşec pentru Bolojan, succes pentru Cîmpean - Ademeniţi cu bani publici la Oradea, irlandezii de la Ryanair anunţă zboruri noi de la Sibiu

Ryanair

Ryanair introduce două rute din Sibiu spre Veneția și Bologna, primele zboruri fiind programate pe 1 iunie, respectiv 2 iulie. Între timp, deşi li s-a promis un ajutor de stat de 800.000 de euro din banii orădenilor, irlandezii de la RyanAir au amânat din nou cursele de pe Aeroportul Oradea, pe motiv de restricţii anti-covid. Nu este clar ce restricţii există la Oradea şi nu există la Sibiu. În realitate, Ryanair pusese la vânzare bilete, însă cererea a fost foarte mică, situaţia care este puţin probabil să se schimbe, având în vedere dezvoltarea economică precară a zonei.

Aeroportul Internațional Sibiu anunță că, în urma negocierilor, compania aeriană Ryanair va începe operarea primelor sale zboruri de la Sibiu, începând cu luna iunie 2021. Pasagerii din Sibiu vor putea călători direct spre două destinații din Italia, respectiv Veneția Treviso și Bologna, de două ori pe săptămână. Astfel, zborul pe ruta Sibiu – Veneția Treviso va fi inaugurat la 1 iunie 2021, iar pe ruta Sibiu – Bologna în 2 iulie 2021.

„Lansarea noilor rute ce vor conecta Sibiul de cele două orașe din Italia vor veni cu siguranță în întâmpinarea nevoilor de mobilitate pe calea aerului și vor susține în continuare dezvoltarea aeroportului din Sibiu, fiind un rezultat al eforturilor susținute ale echipei aeroportului sibian de a diversifica oportunitățile de călătorie oferite de la Sibiu, precum și de a stimula dezvoltarea economică și turismul în regiune”, transmite sursa citată.

„Încă o veste bună despre Aeroportul Internațional Sibiu, două rute noi, mult așteptate de sibieni, și nu numai, vor fi inaugurate începând din iunie. Cele două zboruri spre Bologna și Veneția Treviso – operate de Ryanair vor contribui semnificativ la dezvoltarea aeroportului sibian. Le doresc mult succes tuturor!”, declară Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

„În această perioadă marcată de provocările generate de apariția pandemiei de COVID-19 și de un regres fără precedent al industriei de transport aerian, suntem bucuroși că putem anunța fructificarea eforturilor regiei privind dezvoltarea de noi rute de pe Aeroportul Internațional Sibiu prin începerea operării companiei Ryanair. Suntem încrezători că situația generală se va ameliora și aeroportul își va relua evoluția ascendentă”, a declarat Radu Bondar, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.