Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eșecul cu Brest i-a fost fatal lui Gennaro Gattuso. Olympique Marseille a decis să renunţe la serviciile antrenorului italian

The Guardian
Gennaro Gattuso

Clubul francez de fotbal Olympique Marseille a decis să renunţe la serviciile antrenorului Gennaro Gattuso, după eşecul suferit duminică pe terenul formaţiei Brest (0-1), anunţă mass-media franceză, conform Agerpres.

Eșecul cu Brest i-a fost fatal lui Gennaro Gattuso

"Ca o consecinţă directă a crizei pe care o traversează clubul, antrenorul italian şi stafful său au fost disponibilizaţi în această dimineaţă de luni. Înfrângerea de la Brest, în superioritate numerică timp de peste 30 de minute, a fost aşadar una prea mare pentru Gennaro Gattuso", scrie ziarul La Provence, adăugând că italianul şi stafful său "nu vor fi pe bancă împotriva formaţiei Şahtior Doneţk, joi seara", în Europa League.

Gennaro Gattuso a fost angajat de Olympique Marseille în urmă cu ceva mai mult de cinci luni, după plecarea bruscă a lui Marcelino. În 24 de meciuri disputate sub comanda fostului internaţional italian, echipa din sudul Franţei a înregistrat 9 victorii, 8 remize şi 7 înfrângeri, aflându-se în prezent pe locul 9 în Ligue 1.

Conform presei din Hexagon, Olympique Marseille se gândeşte să-l angajeze în locul lui Gennaro Gattuso pe Jean-Louis Gasset, fostul antrenor al echipelor AS Saint-Etienne şi Girondins Bordeaux, în prezent fără angajament după ce a fost demis de selecţionata Cote d'Ivoire chiar în timpul recentei Cupe a Africii pe Naţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.