Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Espadrilele au revenit în tendințe - cum să le porți cu stil în acest sezon?

answear.ro
espadrile

Sunt multe lucruri sinonime cu vara, de la o înghețată delicioasă, la espadrile. Espadrilele revin în forță iar în acest sezon cald vor fi de departe modelul de încălțăminte preferat al multor femei.

Espadrilele sunt sinonime cu confortul, oferindu-i piciorului mediul de care are nevoie pentru a se menține sănătos odată ce temperaturile încep să crească.

Ce sunt espadrilele?

Probabil că ai văzut de multe ori persoane care poartă espadrile, ți-ai fi dorit un astfel de model confortabil în garderoba ta, dar poate nu ai știut de fiecare dată cum să îl definești.

Espadrilele sunt încălțări simple, stilate, fabricate din materiale naturale care asigură confortul picioarelor în zilele caniculare.

Talpa din iută este caracteristică iconică a espadrilelor. Modul în care iută este folosită pe espadrile variază de la o simplă sfoară la un design complicat cu împletituri. Iuta poate fi lăsată în formă naturală sau poate fi albă.

O pereche de espadrile poate rezistă multe sezoane, pentru că rezistența este punctul forte al modelelor de espadrile de calitate,  mai ales în cazul celor care aparțin unor branduri faimoase.

content-image

Care sunt cele mai populare modele de espadrile?

Espadrilele sunt ideale pentru vară, când temperaturile devin tropicale, pentru că multe dintre acestea sunt cu vârful descoperit și permit piciorului să rămână aerisit pe perioada purtării. Sunt desigur și espadrile cu vârful acoperit. Printre modelele cele mai populare de espadrile sunt cele tip balerini, espadrile slip on și wedges.

Cum să porți cu stil o pereche de espadrile?

Înainte de a începe să cauți câteva modele de espadrile care să îți fie aliate de nădejde în acest sezon, descoperă câteva moduri în care le-ai putea asorta cât mai bine pentru a obține un look stilat.

Espadrilele sunt încălțări atât de versatile încât vei fi uimită în cât de multe combinații vestimentare pot fi integrate și în cât de multe ocazii poți purta astfel de modele. Reprezintă de departe o piesă esențială în orice garderobă pregătită de sezonul cald.

Espadrilele sunt atât de confortabile încât vei putea să le porți întreaga zi, fără să le simți. Într-o pereche de espadrile poți străbate la pas un oraș pe care vrei să îl explorezi în această vacanță sau poți dansa fără probleme la o petrecere pe plajă, fără că picioarele tale să simtă stres și tensiune.

Te poți exprima vestimentar asortând espadrilele la ținute de vară diverse, de la pantaloni scurți, la rochii, fuste, jeans sau salopete. La rochiile înflorate și diafane de vară alege o pereche de espadrile wedges. Pentru birou poți să alegi o pereche de espadrile plate cu detalii speciale, cum este pielea. Tot acest model de espadrile damă merge perfect cu fuste și pantaloni scurți. Pentru un look jucăuș alege orice model de espadrile care au culori și design ieșite din tipare.

content-image

Acestea sunt doar câteva idei de asortare, însă modurile în care poți mixa și asorta espadrilele și piesele vestimentare, sunt nenumărate. Poți opta pentru un outfit clasic, compus din piese simple și espadrilele preferate sau poți decide să atragi toate privirile celor din jur mizând pe piese statement, inclusiv la capitolul espadrile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.