Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este corsetul eficient pentru slăbit? Doar dacă alegeți unul de la Clessidra

clessidra
corset femeie slim clessidra slabit

Corsetul ne duce cu gândul la o istorie dureroasă a femeilor chinuite sub presiunea acestui articol, pentru ca talia lor să pară mai subțire. Se pare că acest etalon al frumuseții feminine a continuat să rămână în istorie. Și în zilele noastre avem percepția faptului că o talie ca trasă prin inel este mai atrăgătoare. Face parte din standardele de frumusețe.

Din fericire, lucrurile nu mai sunt duse la extrem, ca în trecut. Însă un corset a căpătat și alte valențe. Poate fi o armă a seducție, o piesă de lenjerie intimă, dar poate fi și cel care ajută la slăbit. Există corsete de slabit, precum cele pe care le găsim la Clessidra, magazin online cu articole vestimentare exclusiv pentru femei. Este însă acesta eficient?

Corsetul, o traiectorie a istoriei până în prezent

Corsetul din antichitate știm sigur că era eficient, cel puțin pe moment. Strângea atât de tare talia și se ajusta pe trupul purtătoarei, încât aceasta putea ulterior afișa o talie îngustă. Cine ar suportă o astfel de tortură?

Undeva în jurul anilor 50 a reapărut moda corsetelor, însă linia de corsete nu mai ținea cont de aspecte atât de rigide, ci mai degrabă făceau parte dintr-o garderobă seducătoare și de spectacol.

Corsetul în zilele noastre ne duce cu gândul la acea piesă de lenjerie intimă care poate ajusta bustul, în sensul în care îl ridică și îl scoate în evidență. Poate aplatiza ușor abdomenul și talia. În funcție de tipologia sa, acesta poate desigur să contribuie și la pierderea centimetrilor din talie. Acestea sunt corsetele de la Clessidra.

Ce au special acestea? Sunt realizate din materiale care să te facă să transpiri în tot timpul purtării, o acțiune termică care te ajută să scapi de câțiva centimetri din talie. În plus, datorită acțiunii de aplatizare a zonei abdomenul este lucrat în orice moment și în timp ajungi astfel la retragerea burții sau la definirea acestei zone corporale.

Corsetele de acest gen vin în variante diverse privind gradul de compresie, pot fi alese pe mărimi. Închiderea este în stil moș și babă în 3 rânduri, deci permite deci ajustare pe măsură ce scazi în centimetrii taliei.

Corsetele de la Clessidra, purtate în orice moment din zi

Un astfel de corset este special creat pentru a oferi suport lombar și pentru a crea acțiune benefică pentru remodelarea corporală. Poate fi purtat cu succes și sub haine, mai ales dacă îți dorești să arăți mai slim ca oricând purtând o rochie mulată care îți pune silueta în evidență.

Unele variante de astfel de corsete sunt indicate a fi purtate în timpul antrenamentelor, căci orice plan de remodelare corporală trebuie să țină cont și de ore continue de sport.

Corsetele pentru slăbit de la Clessidra sunt indicate pentru uz zilnic și pot fi benefice chiar și post natal. Atenție însă, sunt produse diferite, în funcție de necesitățile fiecăruia. Spre exemplu, în cazul celor care au născut prin cezariană există produse speciale. Detalii în pagina clessidra.ro.

Contact: contact@clessidra.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.