Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este dezastru în capitala Spaniei: Administraţia Madridului cere ajutorul Armatei în lupta cu pandemia de COVID-19

Lurgan Mail
spania inchidere coronavirus

Administraţia regiunii Madrid a anunţat miercuri că are nevoie urgentă de ajutorul Armatei. Ignacio Aguado, adjunctul liderului regional, a spus că joi se vor face solicitări oficiale pentru intervenţia logistică a militarilor şi pentru mobilizarea mai multor poliţişti.

Ignacio Aguado, adjunctul liderului regional, a spus că joi se vor face solicitări oficiale pentru intervenţia logistică a militarilor şi pentru mobilizarea mai multor poliţişti.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

„Cerem guvernului, în primul rând, sprijin logistic militar pentru instalarea corturilor, testarea cetăţenilor şi dezinfectarea tuturor zonelor sanitare, afectate de restricţiile de circulaţie. Cerem şi mobilizarea a 222 de agenţi de Poliţie Naţională şi Gardă Civilă, în cele 37 de zone sanitare, ca să facă inspecţii pentru respectarea carantinei şi să aplice amenzi dacă este cazul. Avem nevoie şi să deblocheze birocraţia care ne împiedică să angajăm 300 de cadre sanitare, medici extracomunitari, care au făcut o treabă bună în primul val de COVID-19 şi care acum nu pot fi luaţi din cauza restricţiilor impuse de stat”, a spus Ignacio Aguado, vicepreşedintele guvernului regional Madrid.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.