Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este DEZASTRU în Germania: Bayern Munchen - Barcelona FC se joacă fără spectatori, din cauza COVID-19! La fel și Leipzig - City

fifa.com
bayern munchen

Meciul pe care Barcelona îl va disputa săptămâna viitoare în deplasare la Bayern Munchen, în grupele Ligii Campionilor, se va juca fără fani, din cauza situației COVID-19 care afectează landul german Bavaria, a anunțat vineri clubul din LaLiga.

Barca, a doua în grupa E, după Bayern, va înfrunta formația germană, pe 8 decembrie pe Allianz Arena.

"Bayern Munchen - FC Barcelona se va juca cu ușile închise", a precizat clubul spaniol.

"Meciul corespunzător celei de-a șasea runde din Liga Campionilor se va disputa fără fani pe stadion din cauza creșterii grave a cazurilor de coronavirus în regiunea germană Bavaria în ultimele săptămâni".

Meciul pe care Manchester City îl va disputa pe 7 decembrie, pe terenul celor de la RB Leipzig, se va juca, de asemenea, cu porțile închise, după ce landul german Saxonia a intrat în izolare parțială luna trecută.

Guvernul german a reintrodus joi restricții pentru evenimentele sportive, pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, și a decis că meciurile din Bundesliga pot avea o prezență de doar 50% și de maximum 15.000 de spectatori, scrie mediafax.ro.

Autoritățile germane se tem că un al patrulea val de COVID-19 riscă să copleșească unitățile de terapie intensivă. Germania a înregistrat vineri 74.352 de noi infecții și 390 de decese, conform Institutului Robert Koch.

De asemenea, săptămâna trecută au fost depistate două cazuri ale noii variante Omicron în landul Bavaria din sudul Germaniei.

Bayern a precizat într-un comunicat că și meciurile din Bundesliga de acasă cu Mainz 05 (11 decembrie) și VfL Wolfsburg (17 decembrie) se vor juca cu ușile închise.

"Este o lovitură grea să jucăm din nou în fața tribunelor goale de pe Allianz Arena", a declarat Jan Dreesen, membru al consiliului de administrație al Bayern, citat de Reuters.

"Fără fani, fotbalul este doar pe jumătate la fel de frumos, ca să nu mai vorbim de consecințele financiare. Dar trebuie să acceptăm decizia", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.