Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este DEZASTRU la Dinamo. Negoiță: Vreau să vând tot! Fanii cer demisia antrenorului

gsp.ro
Chiajna Dinamo

După un început bun de campionat, cei de la Dinamo au intrat într-o pasă extrem de proastă, iar tensiunile au căpătat o amploare neașteptată. După ultima înfrângere în fața Concordiei Chiajna (0-1), chiar pe teren propriu, patronul Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să cedeze clubul cu totul.

Citește și: Gabriel Oprea, REVOLTAT: Acestea sunt adevărurile pe care procurorii nu le-au dat pe surse

Citește și: EXCLUSIV STENOGRAME PSD: Eu fac listele! NU vreau partide în partid!/ AUDIO

O parte a suporterilor dinamoviști au cerut demisia antrenorului Ioan Andone, iar la final, Ionuț Negoiță a afirmat că renunță la finanțarea clubului.

„Fiind singur la club, am nevoie de ajutoare, sunt dispus și sunt hotărât să cedez acest club. Am făcut eforturi supraomenești, nu merită eforturile pe care le-am făcut. Mie mi-a creat numai probleme acest club, dar am făcut-o pentru că e clubul meu de suflet. Să lăsăm glumele, e nevoie de oameni care chiar să facă lucruri, voi ceda unei sau unor persoane care vor face mai mult decât mine, dacă sunt oameni potenți, sunt foarte hotărât. Până voi găsi cumpărător, voi ține clubul la un anumit nivel, mă detașez și am încheiat problema. Voi ceda totate prerogativele, voi asigura un nivel rezonabil și cam atât. De ce m-am săturat? Pe lângă lipsa de respect a unor jucători, mă deranjează foarte tare și arbitrajele, văd delegări foarte dubioase. În ultimele cinci meciuri, s-au luat decizii împotriva noastră. Pe viitor vom aborda diferit problema, că suntem prea eleganți", a spus Negoiță la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.