Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este DIVORȚUL ANULUI pe mapamond: În joc sunt 135 de miliarde de dolari

Jeff Bezos

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon și cel mai bogat om din lume, divorțează după o căsnicie de 25 de ani, potrivit tmz.com.

Anunțul a fost făcut chiar de Bezos, în vârstă de 54 de ani, pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter.

Citește și: Descoperire fără precedent a lui Rareș Bogdan! Guvernul intră la rupere în 2019 – Operațiune de amploare demarată de ANAF în ianuarie

Acesta a mai scris că el și soția sa, MacKenzie, în vârstă de 48 de ani, divorțează pe cale amiabilă. "Ne simțim extrem de norocoși că ne-am cunoscut și extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie", a mai scris acesta. "Dacă am fi știut că ne vom despărți după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit", a adăugat acesta, scrie mediafax.ro.

Cei doi s-au cunoscut în New York, pe când Bezos era vicepreședinte al unui trust și a intervievat-o pe aceasta pentru o slujbă.

Citește și: S-a aflat! Cu ce se ocupa tânărul care s-a aruncat în gol de la etajul 15 al hotelului Intercontinental

S-au căsătorit în 1993, au renunțat la slujbele de pe Wall Street și s-au mutat în Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librărie online, afacere care va sta la baza companiei Amazon.

Jeff a devenit milionar în 1997 și, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg privind milionarii.

Citește și: Exploziv! De ce îi convine lui Liviu Dragnea ca Olguța Vasilescu să fie scoasă din Guvern

Anul acesta, Amazon, fondată acum 25 de ani, a devenit cel mai bine evaluată companie listată din lume, depășind Microsoft. Cel mai mare retailer online a fost evaluat la 797 de miliarde de dolari.

MacKenzie este scriitoare și a câștigat un American Book Award în 2006, pentru volumul "The Testing of Luther Albright". Este și director executiv al unei organizații care militează împotriva hărțuirii, Bystander Revolution.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu profețește dezastrul! Ce se va întâmpla după ce PSD va pleca de la guvernare

Nu se știe dacă cei doi, care au patru copii, cu vârste între 13 și 18 ani, au încheiat un contract prenupțial, ceea ce înseamnă că, potrivit legislației din Washington, unde locuiesc în prezent, averea se împarte în mod egal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.