Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este NEBUNIE totală - Viorica Dăncilă, HUIDUITĂ la Arad: Am rămas SIDERATĂ!/VIDEO

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila guvern

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat o vizită la Arad, acolo unde a fost primită într-o atmosferă incendiară. Grupuri de manifestanți pro și anti PSD creat o atmosferă extrem de incinsă.

Văzând protestele, Dăncilă a explicat că așa înțeleg competitorii politici să facă campanie și s-a declarat siderată.

”Vreau să fac o precizare: să știți că nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă de a veni la Arad, la Timișoara sau în alte județe. Nu ne sperie nici țipetele, nici jignirile. Progresul într-un județ nu se face nici cu jigniri, nici cu țipete, într-un județ dacă vrei să faci lucruri bune vii cu proiecte și le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizației, oamenii sunt foarte primitori, foarte civilizați, iar ceea ce se întâmplă acum, când câțiva cetățenii vin și jignesc, nu cred că caracterizează această zonă”, a declarat premierul la Arad.

În opinia Vioricăi Dăncilă, este mult mai important ca accentul să nu fie pus pe dezbinare și pe jigniri, ci să existe o luptă de proiecte.

„Dar cei care nu au proiecte încearcă să ascundă acest lucru și vin cu jigniri, cu dezbinare. Am auzit strigând tot felul de lucruri, sunt siderată de ceea ce pot să spună, sunt foarte uimită de modul în care unii înțeleg să acționeze”, a afirmat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată, vineri, la Arad de peste 100 de protestatari care au scandat lozinci anti-PSD și care au afișat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Oamenii au strigat „PSD ciuma roșie”, „la pușcărie”, „hoții”, „Viorica nu uita, că Ardealul nu te vrea” și „Rușine, rușine să vă fie”.

Mai mulți protestatari au afișat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”.

Pe de altă parte, un grup de susținători ai PSD a aplaudat în fața Prefecturii și a scandat „PSD”. Susținătorii au fost acoperiți vocal de protestatari., iar unul dintre ei scandând lozinci antiguvernamentale într-o portavoce.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.