Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o țară impune restricții românilor: Este nevoie de test negativ pentru a călători în Ucraina sau carantină 14 zile

Time of Israel
test coronavirus COVID

Intrarea României în categoria ţărilor cu risc ridicat de infectare cu noul coronavirus a schimbat şi regulile de călătorie în Ucraina, potrivit romania-actualitati.ro.

Condiţiile s-au înăsprit după data de 1 august, aşadar, după această dată, conform unui comunicat primit de Consulatul General al României la Cernăuţi din partea autorităţilor ucrainene, românii care vor călători în Ucraina vor trebui să prezinte la intrarea pe teritoriul ţării vecine un test COVID-19 cu rezultat negativ. În caz că nu deţin acest test, valabil doar 48 de ore, asupra lor se aplică măsura carantinării pentru o perioadă de 14 zile.

Citește și: Mutarea pandemiei! Gigantul Kaufland nu se sperie de coronavirus

Corespondenta RRA, mai precizează că în continuare se interzice intrarea pe teritoriul României prin punctele de trecere a frontierei de stat, inclusiv prin punctul de trecere a frontierei Siret, a cetăţenilor străini din state non-UE, cu câteva excepții.

Fac excepţie, însă, membrii de familie ai cetăţenilor români, membrii de familie ai cetăţenilor altor state membre ale Uniunii Europene cu rezidenţă în România, persoanele care posedă o viză de lungă şedere eliberată de autorităţile altor state, persoanele care se deplasează în interes profesional dovedit prin viză, cadrele medicale, precum şi transportorii şi alte categorii de personal implicat în transportul de bunuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.