Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este OFICIAL: actorul Rami Malek joacă în filmul Bond 25 - VIDEO

Variety
Remi Malek

Actorul Rami Malek, premiat cu Oscar pentru rolul din filmul "Bohemian Rhapsody", a fost confirmat în rolul negativ din următorul film, al 25-lea, din franciza "James Bond", care va fi, totodată, ultimul în care Daniel Craig îl interpretează pe celebrul spion britanic, potrivit bbc.com.

Informația a fost dezvăluită joi, într-o conferință de presă organizată în Jamaica.

Producătorii nu au dezvăluit, însă, titlul filmului, care va fi lansat pe 8 aprilie 2020.

Citește și: EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

În distribuție au mai fost confirmați Ralph Fiennes și Ben Whishaw, care își vor relua rolurile M și Q, Naomie Harris, ca Moneypenny, Lea Seydoux, ca Madeleine Swann, personaj care a apărut în lungmetrajul lansat în 2015 "Spectre".

Din distribuție mai fac parte starul filmului "Captain Marvel" Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, Dali Benssalah și David Dencik.

Citește și: ANAF face anunțul mult așteptat! Datoriile românilor vor fi șterse

Întrebată despre scenariul noului film, producătoarea Barbara Broccoli a declarat: "Bond nu este activ în serviciile secrete la începutul filmului. Se distrează în Jamaica. Își începe călătoria aici. Am construit această casă extraordinară pentru el. Avem o aventură pe cinste pentru domnul Bond, dar niciun titlu, din nefericire".

Printre scenariștii filmului se numără Phoebe Waller-Bridge - care a lucrat și la primul sezon al serialului "Killing Eve" și care este abia a doua femeie ce se ocupă de scenariul unui film Bond din istorie, după Johanna Harwood ("Dr No" și "From Russia With Love").

La scenariul filmului au mai lucrat Neal Purvis, Robert Wade și Scott Z Burns.

Cineastul american Cary Fukunaga este regizorul celui de-al 25-lea film din franciza "James Bond", după ce mai celebrul Danny Boyle s-a retras din proiect din cauza unor "diferende creative".

Precedentele două filme au fost regizate de Sam Mendes și au avut cele mai mari încasări din toată franciza: "Skyfall" a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar "Spectre" - 880,7 milioane de dolari.

În "Spectre", actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.