Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este oficial - FCSB s-a despărțit de Mihai Teja

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

FCSB a făcut anunţul oficial în privinţa îndepărtării lui Mihai Teja de la club. Antrenorul în vârstă de 40 de ani a rezistat mai puţin de jumătate de an pe banca echipei pe care a condus-o doar până pe locul doi în campionat potrivit mediafax.

Teja a părăsit-o pe Gaz Metan, în iarnă, într-un moment bun pentru formaţia din Mediaş, pentru a-şi îndeplini un vis. Totuşi, aventura sa la FCSB s-a transformat într-un eşec, în condiţiile în care antrenorul nu i-a putut aduce titlul lui Gigi Becali. Finanţatorul este cel care a ales să se despartă de Teja, căruia i-a impus, încă de la prezentare, cucerirea titlului în Liga 1 Betano.

Marţi, FCSB a făcut anunţul oficial în privinţa lui Teja: "Mulţumim, Mihai Teja!

FCSB anunţă încheierea contractului cu antrenorul Mihai Teja, care a pregătit echipa noastra în perioada ianuarie - mai 2019.

În aceasta perioadă, tehnicianul bucureştean în vârstă de 40 de ani a adunat 9 victorii, 5 rezultate de egalitate şi o înfrângere, însă a ratat obiectivul stabilit, de câştigare a titlului.

FCSB îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îi urează mult succes în continuare!", a anunţat vicecampioana pe pagina de Facebook.

Astra, Petrolul, Standard Liege şi Mouscron sunt echipele la care Teja a fost secund. U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan şi FCSB sunt cluburile la care a fost antrenor principal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.