Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este posibil ca Transnistria să se adreseze Interpolului pentru anchetarea actului terorist cu explozia

drona transnistria

Este posibil ca Transnistria să se adreseze Interpolului cu rugămintea de a contribui la ancheta exploziei elicoperului, a comunicat așa-zisul Minister al Securității de Stat al autoproclamatei Republici Moldovenești Transnistrene nerecunoscute, relatează Ria Novosti citat de stiripesurse.md

"Ținându-se seama de amenințările existente la adresa Transnistriei, precum și realitatea actului terorist comis, partea transnistreană își rezervă dreptul de a se adresa organizației internaționale de poliție criminală Interpol pentru acordarea de ajutor în investigarea acestei infracțiuni.

Reprezentanților acestei organizații internaționale le vor fi prezentate toate dovezile existente ale actului terorist comis pe 17 martie", se arată în comunicat. Ministerul securității de stat al Republicii Moldovenești Transnistrene nerecunoscute a atras atenția asupra declarației ministrului de interne al Republicii Moldova, Adrian Efros, referitoare la faptul că înregistrarea video cu momentul atacului dronei în Transnistria este un montaj.

După cum a remarcat ministerul transnistrean, "pornind de la afirmațiile șefului Ministerului moldovean de Interne, 'incidentul cu elicopterul de la Tiraspol nu a avut loc și acesta nu este decât un montaj video'. (...) această concluzie falsă putea fi trasă numai de un funcționar complet incompetent sau afiliat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.