Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Estimare: PNL și USR ar putea ajunge la peste 50% după redistribuire (politolog)

sah strategie surse

Politologul Cristian Pârvulescu a declarat duminică, la Digi24, după exit-poll-uri, că PNL și USR PLUS ar putea ajunge împreună la peste 50% din mandatele parlamentare și ar putea alcătui singure un Guvern. Dacă nu, în coaliția de guvernare ar putea fi cooptat și UDMR, a adăugat acesta. Pârvulescu a menționat că sunt două necunoscute: partidele care se află pe pragul de 5% și riscă să nu intre în Parlament, și voturile din Diaspora care reprezintă spre 5% din totalul voturilor.

„Cine face guvern? Păi PNL și USR, nu avem niciun fel de dubiu. Sunt si niste necunoscute, partidele cu 5% daca vor intra sau nu in Parlament, in functie de redistribuiri vedem daca PNL si USR raman impreuna la 45% sau mai mult. A treia forta la guvernare ar putea fi UDMR. Ar putea ajunge PNL si USR la peste 50%, cu voturile din diaspora unde 90% voteaza cu PNL si USR, sunt aproape 5% din Diaspora care se vor distribui”, a declarat Cristian Pârvulescu.

Citește și: Momente incredibile în plenul CSM: Klaus Iohannis s-a ridicat şi a plecat, refuzând să le răspundă magistraţilor/ VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.