Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Etapa feminină de la Garmisch-Partenkirchen, anulată din lipsa zăpezii

eurosport.com
schi alpin

Etapa din staţiunea germană Garmisch-Partenkirchen, programată pentru acest weekend, în Cupa Mondială feminină de schi alpin, a fost anulată din cauza zăpezii insuficiente, a anunţat, luni, Federaţia internaţională de schi (FIS), citată de AFP.

Proba de coborâre şi cea de slalom super-uriaş, programate iniţial pentru datele de 3 şi 4 februarie, au fost anulate "din cauza temperaturilor ridicate şi a zăpezii insuficiente, din motive de securitate", a explicat FIS.

FIS precizează că va încerca să reprogrameze cele două curse la aceeaşi dată, dar "din motive de contratimp, nu a fost găsită deocamdată nicio soluţie".

Circuitul masculin a avut etapă sâmbătă şi duminică în staţiunea bavareză de schi, cu două probe de slalom super-uriaş care s-au disputat pe un traseu amenajat cu zăpadă artificială.

La finele acestei săptămâni, circuitul feminin va face escală la Chamonix (Franţa), cu doar un slalom special programat duminică, după ce coborârile de pe 2 şi 3 februarie au fost şi ele anulate din aceleaşi motive ca pentru Garmisch.

În total, nouă probe din circuitul masculin au fost anulate în această iarnă din cauza condiţiilor meteo şi a lipsei zăpezii, în timp ce calendarul feminin a anulat patru probe, inclusiv cele de la Garmisch.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.