Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Etapa finală a Campionatului de Şah al Ministerului Afacerilor Interne are loc în perioada 12-16 februarie

innovationorigins.com
sah

Judeţul Vaslui găzduieşte, în perioada 12 - 16 februarie, etapa finală a Campionatului de Şah al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie la care vor lua parte peste 50 de cadre ale MAI, jucători de şah neclasificaţi şi clasificaţi, potrivit Agerpres.

Activităţile sunt organizate de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din Centrul Cultural al MAI, împreună cu Inspectoratul de Poliţie al judeţului Vaslui, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui şi în colaborare cu Consiliul Local Vaslui, Federaţia Română de Şah şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vaslui.

"Turneul debutează luni, 12 februarie, la ora 17,00, cu şedinţa tehnică. Competiţia se va desfăşura pe parcursul a trei zile, în sistem ,'elveţian'. Timpul de joc alocat unui jucător în partida de şah este de 30 de minute, plus increment de timp de 30 de secunde pe mutare, depăşirea timpului de gândire ducând la pierderea partidei. Clasamentul se întocmeşte individual, în baza punctelor acumulate de jucători, după desfăşurarea rundelor de joc. Joi, începând cu ora 13,00, este programată festivitatea de premiere. Având în vedere pasiunea participanţilor pentru sportul minţii se anunţă o competiţie foarte interesantă în cadrul căreia se vor disputa partide de un înalt nivel", precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui.

Competiţia se va desfăşura la Clubul Prietenia al Primăriei Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.