Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Eu spun adevărul!' Donald Trump intenţionează să depună mărturie la bară în cadrul procesului său penal la New York

hotnews.ro
Donald Trump

Donald Trump a afirmat vineri că intenţionează să "depună mărturie" la bară în cadrul procesului său penal la New York, care începe luni, pentru plăţi menite să obţină tăcerea unei foste vedete de film pentru adulţi chiar înainte de alegerile prezidenţiale din 2016, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Întrebat de presă la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, în Florida, dacă el consideră că o astfel de mărturie ar fi potenţial riscantă din punct de vedere juridic, fostul preşedinte american a răspuns: "Voi depune mărturie. Eu spun adevărul!".

DE CE ANUME ESTE ACUZAT DONALD TRUMP

Acuzaţiile aduse lui Donald Trump se referă la o fraudă contabilă în plăţile menite să acopere trei cazuri stânjenitoare pentru el, plăţi care au fost făcute înainte de alegerile prezidenţiale din 2016.

Astfel, un portar de la Trump Tower, care a susţinut că deţinea informaţii despre un copil din afara căsătoriei proprietarului, a primit 30.000 de dolari pentru a păstra tăcerea.

O femeie care s-a dat drept o fostă amantă, modelul Playboy Karen McDougal, a primit 150.000 de dolari pentru a păstra tăcerea.

Actriţa porno Stormy Daniels , de la cazul căreia a fost declanşată ancheta , a primit 130.000 de dolari pentru a păstra tăcerea despre o presupusă relaţie extraconjugală, a detaliat procurorul Alvin Bragg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.