Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Euforie după meciul de senzație făcut de Ianis Hagi: 'Posibil câștigător al Balonului de Aur!'

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

Ianis Hagi (21 de ani) a reușit o prestație de vis în primul amical al lui Rangers. Evoluția lui Ianis i-a făcut pe fani să exulte pe Twitter, scrie Digisport.

”Ianis Hagi va fi cel mai bun jucător din Scoția de la Brian Laudrup încoace”, a scris un suporter pe Twitter. ”Posibil câștigător al Balonului de Aur”, a scris alt fan. ”E lumea lui Ianis Hagi! Noi doar trăim în ea”, a scris un suporter scoțian, în timp ce altul a zis: ”Nu exagerez, dar Ianis ar putea fi cel mai bun jucător din toate timpurile”.

Ianis Hagi a înscris un gol în partida câştigată de Glasgow Rangers, cu scorul de 2-0, în faţa echipei lui Ciprian Tătăruşanu, Olympique Lyon, în cadrul turneului amical găzduit de gruparea franceză. Hagi a marcat în minutul 25.  Primul gol a fost înscris de Marcelo (Lyon), în minutul 20. Jucătorul echipei franceze a trimis mingea în propria poartă presat de Hagi, căruia i-a fost atribuit iniţial golul.

La pauză, Steven Gerrard l-a scos de pe teren pe Ianis Hagi. L-a introdus pe Scott Arfield, în ideea de a roti tot lotul. ”A fost omul nostru numărul 1 și l-a schimbat la pauză? Doamne”, a exclamat cineva. ”Băgați-l repede la loc”, a replicat un susținător al lui Rangers la tweet-ul oficial al clubului.

Până și fanii lui Genk au fost seduși de jocul excelent al lui Ianis. Cineva l-a acuzat pe fostul antrenor al grupării belgiene că i-a dat drumul românului prea ușor. ”Cât de mult a ruinat Mazzu șansele să avem un jucător de talia lui Ianis Hagi?”.

1,1 milioane de euro este salariul lui Ianis Hagi la Glasgow Hagi Jr. va primi bonusuri de performanță la victorii, la goluri marcate, la trofee câștigate și la calificări în cupele europene.

Citește și: Alina Bica, declarații-bombă în fața judecătorilor italieni (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.