Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Neagoe: Îmi pare rău de Bratu că a plecat. A făcut lucruri frumoase la echipă în play-out

www.cugetliber.ro
Florin Bratu

Sepsi Sfântu Gheorghe a avut viaţă grea la Timişoara, în 16-imile Cupei României, unde a dat peste ASU Politehnica, scrie Mediafax.

În timpul regulamentar a fost 1-1, pentru ca scorul final să fie 5-3 după loviturile de departajare. Antrenorul covăsnenilor, Eugen Neagoe, a recunoscut că se aştepta ca elevii săi să se impună în timpul regulamentar contra echipei din Liga 2.

Neagoe a recunoscut cu sinceritate că se baza pe o victorie în 90 de minute a echipei sale. ”Până urmă, ne-am calificat, dar cu mari emoţii. A fost un joc echilibrat, îi felicit pe cei de la Poli, pentru că au făcut un joc bun. Puteam câştiga şi noi şi ei, din păcate, a trebuit să jucăm 120 de minute. Acest lucru nu este deloc îmbucurător, sunt puţin supărat să tranşăm jocul, cu toate că am condus şi puteam fi mai siguri dacă marcam golul doi. Le-am spus jucătorilor, ştiam că va fi greu. Întotdeauna Cupa a oferit surprize mari. Avem un meci vineri la Dinamo şi nu aş fi vrut să ajungem la prelungiri. Poli m-a impresionat prin dăruire, prin atitudinea de a juca de la egal la egal. Şi-au creat situaţii de a marca, felicitări pentru cum au jucat. Avem într-adevăr jucători mai experimentaţi, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar mă aşteptam să câştigăm în cele 90 de minute, chiar dacă nu am folost toţi jucătorii”, a precizat Eugen Neagoe după meci.

Vineri, 28 septembrie, Neagoe e gata să dea piept cu o Dinamo condusă din teren de Dan Nistor

Antrenorul lui Sepsi se gândeşte deja la meciul de vineri, de la ora 21:00, când se va deplasa în ”Ştefan cel Mare” pentru întâlnirea cu Dinamo. Neagoe îi urează succes lui Claudiu Niculescu, însă abia după jocul cu formaţia din Sfântu Gheorghe şi e convins că Dan Nistor va fi titular.

”Nu mă gândesc că pe banca lui Dinamo va sta Claudiu Niculescu, ci la ce am de făcut cu jucătorii de la echipa pe care o antrenez. Cu siguranţă va fi un joc dificil şi pentru ei, chiar dacă şi-au schimbat antrenorul. Alţi jucători noi nu cred că vor apărea, rămâne de văzut dacă vom face un joc bun. Cu siguranţă Nistor va fi titular, este un jucător valoros, 100% va rămâne şi căpitanul echipei. Îmi pare rău de Bratu pentru că a plecat. A făcut lucruri frumoase la echipă în play-out. Mă bucur pentru Claudiu Niculescu, pentru că a avut o perioadă în care nu a antrenat. Sper să aibă succes la Dinamo, dar după jocul de vineri”, a mai spus Neagoe.

Tot marți, 25 septembrie, Dinamo a trecut cu 3-1, la Galaţi, de Dacia Unirea Brăila, şi s-a calificat, la rândul ei, în optimile Cupei României. Dan Nistor a reuşit o dublă şi o pasă decisivă.

După 9 etape desfăşurate în Liga 1 Betano, Sepsi se află pe locul 4, cu 15 puncte, în timp ce Dinamo e abia pe 10, cu 10 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.