Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici acuză că ALDE a început să ȘANTAJEZE PSD-ul: 'E prea important pentru a fi şantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă şantajul'

Facebook
Eugen Teodorovici

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, spune că „PSD a fost, este şi va fi un partid puternic şi prea important pentru a fi şantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă şantajul” şi că el nu acceptă negocierile pe sub masă, nici predarea PSD ca ostatic.

„Ca să putem insista pentru România, trebuie să insistăm pentru PSD. PSD a fost, este şi va fi un partid puternic şi prea important pentru a fi şantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă şantajul! Cât timp sunt preşedintele executiv al acestui partid nu voi accepta două lucruri: 1. Negocierile pe sub masă, făcute fără ştiinţa şi în ciuda partidului. 2. Predarea PSD ca ostatic”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

El adaugă că poate sunt unii care vor asta, dar atât ei cât şi toţi membrii şi alegătorii PSD trebuie să ştie că el nu va gira niciodată aceste lucruri.

„În rest, fiecare e dispus să încerce să vândă ce şi cât poate pentru a-şi păstra funcţia. Nu totul are un preţ, dar totul are un cost. Altfel, rămân acelaşi OPTIMIST care are convingerea că, dacă dovedim încredere, curaj şi caracter, avem în continuare VIITOR”, mai scrie Teodorovici.

Citește și: Afirmații făcute de Cozmin Gușă! ‘E vorba de resurse, contracte funcții’

Eugen Teodorovici mai precizează: „NU voi accepta să predau economia României sau ca ea să fie, la rândul său, luată ostatică, aşa cum NU voi accepta taxe noi!”

Vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, susţine că săptămâna viitoare este ”crucială” pentru actuala coaliţie guvernamentală şi că în cel mult zece zile va fi lămurită atât chestiunea rămânerii ALDE la guvernare cât şi colaborarea partidului cu Pro România.

Citește și: Alexandru Cumpănașu reacționează! ‘Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață’

Un guvern cu 19 ministere, din care câte patru să fie pentru ALDE și Pro România, iar PSD să renunțe la două ministere, propunerile fiind Transporturile, Dezvoltarea, Sănătatea sau Educația. Acesta sunt variantele discutate, potrivit deputatului și purtătorului de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.