Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici acuză o regie pro-Ciolacu la Congresul PSD: 'Cred că şi Ceauşescu, când şi-a simţit sfârşitul, a făcut la fel'

teodorovici congres psd

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat că există un document, din partea conducerii partidului, "în care apare foarte clar" ca, din cele două candidaturi pentru şefia partidului, să fie acceptată doar una - cea a liderului interimar al formaţiunii - acesta fiind adoptat în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de miercuri.

"Nu ştiu dacă aţi văzut un document transmis către Congres, un desfăşurător, în care apărea foarte clar că, din cele două, să accepte o singură candidatură - cea a domnului Ciolacu şi asta a rezultat ca urmare a deciziilor din CEX-ul de astăzi, din 19. Este o regie foarte clară. Cred că şi Ceauşescu, când şi-a simţit sfârşitul, a făcut la fel, din păcate pentru PSD", a declarat Teodorovici la sediul PSD, potrivit Agerpres.

Potrivit senatorului, care doreşte să candideze la preşedinţia PSD, "statutul nu mai contează".

"Argumentele care se aduc sunt puerile. Se doreşte cu orice scop ca domnul Ciolacu să ajungă preşedintele acestui partid, din păcate pentru noi, ca să zic aşa, ca stare social-democrată. Stau şi mă gândesc sincer, pentru că ar însemna să iau parte mai departe la această mascaradă, la această regie de prost gust pe care domnul Ciolacu o pune în practică. Am şi întrebat cum este posibil să candidăm împreună pe prevederi statutare total diferite. (...) Este o situaţie neclară, pentru că astăzi, la Tribunalul Bucureşti, în registrul partidelor politice, există o singură conducere", a susţinut Teodorovici.

În acest condiții, potrivit unor surse, Eugen Teodorovici s-ar putea retrage din cursă. De altfel, o surpriză în CEx a fost poziția Vioricăi Dăncilă, care nu l-a mai susținut pe Teodorovici așa cum o făcuse anterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.