Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, anunț crucial pentru românii din Diaspora - Guvernul va negocia un pachet de măsuri în sprijinul acestora

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Guvernul va iniția negocieri cu toate statele membre pentru a implementa un pachet de măsuri care să răspundă atât nevoii, cât și dorinței de revenire acasă a celor plecați la munca în străinătate, a anunțat ministrul Finanțelor Publice Eugen Teodorovici, într-o postare pe Facebook.

Ion Cristoiu, ieșire INCENDIARĂ după mișcarea lui Iohannis: 'Augustin Lazăr e istorie. A îndeplinit trei mari obiective ale Securității'

Prezent sâmbătă la Iași, ministrul spune că a avut discuții interesante și aplicate cu reprezentanții mediului de afaceri local care i-au împărtășit atât ideile, părerile și soluțiile pe care le au pentru dezvoltarea afacerilor, precum și problemele cu care se confruntă. Una din problemele comune ridicate de aceștia a fost lipsa forței de muncă.

Ministrul spune că aceasta este o problemă cu caracter general, întâlnită pe întreg teritoriul României, precum și în alte țări europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.