Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, ATAC virulent la adresa senatorului PNL Florin Cîțu: 'Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid'

teodorovici

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor cum „unii frustrați și ratați profesional” sunt tolerați doar de câte un partid și debitează inepții cu un aer iritat și impertinent, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cutremur pe scena politică. PSD, în Opoziție?

„Este dăunător și jignitor la adresa întregii societăți atunci când unii frustrați și ratați profesional, care nu au fost vreodată în situația de a gândi sau lua decizii cu implicații economice și sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinși de mediul privat și nu sunt acceptați nici de cel public, ajung să mai fie tolerați doar de câte un partid politic, dar și acolo, fie pe scurtătură sau pe ușa din dos, de unde debitează inepții cu un aer iritat și impertinent. Conștienți sau nu de efectul public și impactul negativ al gesturilor și mesajelor lor pentru imaginea și credibilitatea țării, ei își cuantifică activitatea exclusiv în indicatori de beneficii politice și personale - Ce, Când și Cât(u)”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Citește și: Radu Banciu reacționează după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Trump! ‘Viitorul nu sună bine pentru România’

Ministrul de Finanțe a adăugat că unii nu înțeleg că politica este mai mult decât un gest de teribilism politic sau un hashtag fără sonor.

„Sunt unii care nu înțeleg că politica este mai mult decât expresia trăirilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decât un hashtag foarte sonor, un selfie șmecher sau un discurs isteric și scandalos voit a produce emoții extreme. Este mai mult decât o pancartă, o lozincă, un strigăt sau un gest de teribilism politic.Sunt unii care nu pricep că politica diferă de politicianism, așa cum un om de stat sau un om politic diferă de un politruc demagog”, a afirmat Teodorovici.

El a susținut că această situație reprezintă un „aviz amatorilor de chilipiruri și recompense politice”.

Și liderul senatorilor ALDE Daniel Zamfir a lansat critici la adresa senatorului liberal. Daniel Zamfir a afirmat că Florin Cîțu, „eminența” politicilor economice ale PNL, dezvăluie care sunt adevăratele intenții ale liberalilor dacă ajung la guvernare. Acesta a precizat că „scindarea românilor este politica dusă de PNL”.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

Totodată, sindicatul Bugetarilor SED LEX solicită demisia senatorului PNL Florin Cîțu, pe fondul declarației acestuia potrivit căreia bugetarii ar trebui să renunțe la vouchere, sporuri și pensii speciale, amintindu-i liberalului că este plătit din taxele și impozitele românilor.

Reacțiile vin după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.