Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, declarații INCENDIARE: ministrul a fost atacat în Piața Victoriei

romanialibera.ro
Eugen Teodorovici

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că ieșea cu mașina de la Guvern când un grup de tineri au aruncat cu un lichid, despre care el crede că era apă, spre el și mașină. Teodorovici susține că s-a ajuns prea departe și arată că este de luat în calcul și ipoteza în care anumite companii mari, nemulțumite de măsurile Guvernului, finanțează agitatori în Piața Victoriei.

Citește și: ALERTĂ - Ecaterina Andronescu cere DEMISIA de urgență a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă

„Eram chiar în Piaţa Victoriei, ieşeam din Guvern cu maşina şi câţiva tineri, trecând chiar prin mijlocul intersecţiei, aruncând cu apă, cel puţin sper să fi fost doar apă, nu ce au avut jandarmii zilele trecute (...) aruncând fel de fel de vorbe urâte, filmând. Unde s-a ajuns? Poate ieşim cu copiii undeva în oraş, ca orice om. Ne putem aştepta la orice? Adică, totuşi, s-a ajuns mult prea departe”, a afirmat Eugen Teodorovici, la Antena 3.

„Fiind de foarte mulţi ani în administraţie, aşa ceva nu am mai văzut. (...) Este o situaţie la care nu credeam că se va ajunge în România (violenţele de la protestul din 10 august - n.r.) O stare de tensiune, de conflicte şi care, din păcate, văd că se întreţin în mod continuu şi din ce în ce mai accentuat. Mă uit în zona guvernamentală şi mă uit la cei care sunt în Piaţă, clamează anumite lucruri. E o nemulţumire, este liber să conteste, dar până la o anumită limită, pentru că trebuie să ne fie foarte clar - un Guvern nu mai trebuie schimbat altfel decât la vot. (...) Dacă dăm dovadă încă o dată că ne schimbăm guvernele în alt mod decât prin vot, atunci foarte clar e o slăbiciune pentru cei de afară care pot avea interese”, a declarat Eugen Teodorovici, citat de News.ro.

„Dacă ministrul de finanţe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului unor anumite companii din România şi din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câţiva instigatori, cu potenţialul financiar pe care îl au şi nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problemă falsă? Este o ipoteză care se poate întâmpla. (...) Nu se schimbă Guvernul în stradă. Guvernul se schimbă la vot democratic”, a mai afirmat ministrul Teodorovici.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.