Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, despre programul PNL de relansare economică: 'Auto-moţiune de cenzură. Plin de promisiuni electorale'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Eugen Teodorovici gest

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe în guvernele PSD, afirmă că "programul de relansare economică al PNL este un mare ZERO pentru România". Social-democratul susţine că Guvernul Orban şi-a realizat practic o auto-moţiune de cenzură, un document populist, plin de promisiuni electorale.

"Am parcurs cu mult interes “amplul" program pe care Orban &Co trebuia să-l prezinte pe 1 iunie!! Niciodată nu e prea târziu ar spune unii, dar în situația actuală a economiei românești este o BĂTAIE DE JOC crasă la adresa românilor și a mediului de afaceri.

Deși lansat în plină vară, programul PNL este departe de ceea ce ar fi trebuit să fie un program pentru relansarea economică a României, putând fi, mai degrabă, asemănat unui "pom de Crăciun" plin de promisiuni electorale.

Dacă am lua fiecare pagină în parte și am depune-o în Parlament, ca o critică adusă Executivului, s-ar califica drept o auto-moțiune de cenzură. Da, o moțiune pe care Guvernul acesta incompetent și rău-voitor și-a scris-o singur, în grabă, în disperare, într-un atac de panică în fața milioanelor de oameni și a sutelor de mii de firme românești care nu mai au răbdare și nu mai pot îndura umilința și bătaia de joc.

Fără să exagerez cu nimic, aș zice că ar fi o moțiune mult mai bună decât ar fi în stare să o scrie actuala conducere PSD.

Cele 32 de pagini de maculatură făcută în birourile de la Palatul Victoria sau, și mai rău, la sediul PNL, NU au fost discutate și analizate tocmai cu cei cărora ar fi trebuit să li se aplice – cetățenii și mediul de afaceri‼️

Programul propus de Orban nu este altceva decât o înșiruire pestriță și incoerentă de măsuri şi obiective de investiții, fără nicio rigoare în privința proiecției temporale și resurselor financiare care să le poată susține. Nu vedem nimic dincolo de sclipirea unor "globulețe" și strălucirea "ghirlandelor" dintr-un biet "pom de Crăciun" ... de plastic.

Așadar, POPULISM ... fără număr, fără număr, în speranța că-şi vor “repara" măcar puţin imaginea şi vor mai câștiga câte ceva (pentru EI‼️), până la alegeri!

Greșit, domnilor guvernanți!! România nu e de vânzare și, cu siguranță, veți fi taxați de români pe măsura incompetenței de care dați dovadă zi de zi.

P.S. În locul președintelui Iohannis, m-aș mai gândi dacă merită să fiu alături de Orban, azi, la Club, să susțin așa ceva⁉️", scrie Teodorovici pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.